הצטרפו אלי להכנת בייגלה פרעצל פריך וטעים במיוחד בהכנה מסורתית בואו ללמוד כיצד להכין פרעצל מסורתי שלא רוצים להפסיק לנשנש, יחד נלוש, נעצב, נבשל ונאפה.
סדנה מעשית בה יצאו המשתתפים הביתה עם התוצרים הטעימים שהכינו. זמן איכות הורה וילד/ה של יצירה משותפת וטעימה בסטודיו מקצועי ומאובזר
משך הסדנה: שעה
בהנחיית יפית שימרון: 055-6600016
*מס` המקומות מוגבל.
*במידה ויש אלרגיות או רגישות למזון יש לעדכן מראש.
*ביטולים בהתאם לתקנות הגנת הצרכן - עד 14 יום ממועד פתיחת הסדנה. *התמונות להמחשה בלבד